MANUSCRIPTEN


Uitgeverij Jasmijn ontvangt graag manuscripten ter beoordeling. De Uitgeverij geeft boeken uit op het gebied van non-fictie en taboedoorbrekende onderwerpen. Wanneer u uw manuscript graag bij ons wilt laten uitgeven en denkt dat het bij ons past, dan kunt u het naar ons toesturen ter beoordeling.

Een boek uitgeven is voor iedere schrijver een bijzonder proces. En daarom vinden wij het belangrijk dat als allereerste het gevoel bij beide partijen moet kloppen. Er moet een wederzijdse, professionele klik zijn om tot een bijzonder eindproduct te komen. 

Door de nauwkeurige selectie kan het vijf weken duren voordat u antwoord krijgt. Bellen en mailen heeft geen zin om het proces te bespoedigen. Stuurt u s.v.p. geen halve of onafgemaakte manuscripten naar ons toe. Dat geldt óók voor eventuele herzieningen of updates, terwijl er een eerdere versie van het manuscript in behandeling genomen is.

U kunt uw manuscript en overige bestanden indienen via het formulier.
Daarna ontvangt u van ons altijd twee berichten: een ontvangstbevestiging én de uiteindelijke beslissing als wij uw manuscript hebben beoordeeld.

Veel succes en hopelijk tot ziens!